// Strawberry Cupcake


Hello World!I am the owner of this blog.My name is Izzaty.Just call me Zaty.I am 13 Years Young.


► My Biography
► My Stuff
► My Linkies
► My Diary



Put your Cbox here. Make sure the correct measure of the width of your Cbox.


Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


| Newer Post
best prenngg kita
Saturday, August 4, 2012 | 6:59 PM | 0 Sweet Cupcake

dia nit bestie aku nomboh satuu.okey , dia comel,cun,pandai, ken ken?die nie kecik jea. tapi dah 24 tahun . hehe ^^belom abis cakap lagy 24 tahun bahagi dua ,hehe.okey dia santik:) kitorang panggil dye tikus mondok .



ini pulak fateen najieha.dye niy hot gilaa kat sekolah .okey tak payah cakap dah tau die niy cun ken ken?dah ade relay okey ,  dia selalu buat aku tegelak macam orang gilaa di sekolah :) yang ni kami panggil iye kucing . miaw miaw :)

   yang kat atas tuh fareesya. 12 tahun tapi dah macam 14 tahun . dia omey ? memang puns . dulu diaa selalu kene buli ngan kitorang . tapi sekarang dia yang membuli kami semuaa. ahhhaha.dia dah ade relay.die tinggi macam galah tau? okey yang ini kami panggil musang ? pelikk? tak pon :p                                                 

                                                          

anis syahirah di atas sana . umor?12 tahun. cun? terlebih cun sudah , seriously aku jelly bila tengok muka dia yang omey tuh .relay?tak tau lha ade atau tidak . tapi muka omey macam nit takan takde relay ken? menipu sangad kalau takde . kitorang panggil diaa katak . bhahhahh.


okey , dah tengok dah bestie aku?cun ken?ohh mesty.,hehe. tapy aku tak cun macam dorang ,belacan betul ,hehe .tapi aku bersyukur juga sebab ade muka yang sempurna . ade mata, mulut , lidah,hidung,semua nya elok lagy :) kitorang semua ade nama panggilan , katak lah , tikos mondok lah , kucing lah , ape ape je lah . bahhaha. diorang panggil aku semut . kejam betul :)kat bawah ni ade gambar kami semua. 

 
semut dengan musang :)semut tuu pendek jyee kan kan?
     
semut bersama tikus mondok ..omey tak ?ramai cakap kitorang kembar.ahaha. BFF memey lha kembar ken ?
 
 iklan gigi?tak lah . ini katak dengan kucing. cun macam neelofa . ahahha. ramai jugak yang cakap diorang kembar .
 
snap-II kat sekolah . start dari baju hijau tu asna, wawa, musang , semut , and the last one tikus mondok. we are UPSR CANDIDATES :*
 
 

okey , sampai di sini saja lah tayangan gambar untuk anda semua .harap berjumpa lagi , bye , assalamualaikum :)