// Strawberry Cupcake


Hello World!I am the owner of this blog.My name is Izzaty.Just call me Zaty.I am 13 Years Young.


► My Biography
► My Stuff
► My Linkies
► My Diary



Put your Cbox here. Make sure the correct measure of the width of your Cbox.


Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
bila nak habis ?
Sunday, October 7, 2012 | 2:19 AM | 0 Sweet Cupcake
hai, aku ade bad news :( ni about asna ngan fateen.aku tak tau lah kenapa asna benci sangad kat fateen.asna jeless sesangad dengan fateen.kesian fateen.asna kutuk-II fateen depan akuh , then akuh gtau lah kat fateen asna kutuk dia.asna ckp dia babi,pant**,te*** .then, bila fateen marah asna , asna tak nak ngaku ! sakai nyaa kau wahai manusia.sebelum kau pindah sekolah aku, semuanya okey jea. fateen takda musuh , sekolah tu tak kecoh pasal sir pelok kau tuh asna!! aku rasa kann , kau lebih baik duduk di hutan !kau tak habes-II sakitkan haty fateen,.bila lah kau nak stop dari menyakiti fateen.apa salah dia pun aku tak tahu :'(depan fateen kau tunjuk baik ,belakang .... grrrr...ttak tau nak ckp apa , okey lha aku dah malas nak mengutukk kau lagyy !nanty pahala masuk account kau,dosa masuk account aku . bye :))