// Strawberry Cupcake


Hello World!I am the owner of this blog.My name is Izzaty.Just call me Zaty.I am 13 Years Young.


► My Biography
► My Stuff
► My Linkies
► My Diary



Put your Cbox here. Make sure the correct measure of the width of your Cbox.


Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


menangis tak henti
Thursday, November 8, 2012 | 8:02 PM | 0 Sweet Cupcake
heyy..dah lama aku tak updates blog..kali ni aku updates dengan sad story..semalam(8/11/12) adalah hari terakhir aku jumpa boyfie aku..sedih sangadd..aku tahu lahh lepas niyh dia engad aku lagy atau punn tidakk..btw, dia dah janji ngan aku dia takkan cari girlfie lain..aku takot jea dia tak tepati janji..engad lagi hari tuh time aku menangis ,, dia peluk aku,,usap kepala aku..then dia pegang tangan aku sambil ckp 'dah,jangan nangis...i love you..'..tapi lepas nihh dah takda semua thoo...time dia dah nakk pergy dia pegang tangan akuh..kuad sangad dia pegang ,,time tho aku hanya mampu nangis dan nangis...sampai kereta tuhh bergerakk dia still pegang tangan akuhh...then pelahan-lahan aku lepaskan tangan akuhh dan terus lari peluk aniss ...sedih gilaa weyy time tho..aku hope dia takkan lupakan aku ...aku sayang dia sangad-II..


                      
             aku nak dia tahu yang aku sayang dia sangad-II.. :'(



                 




bila nak habis ?
Sunday, October 7, 2012 | 2:19 AM | 0 Sweet Cupcake
hai, aku ade bad news :( ni about asna ngan fateen.aku tak tau lah kenapa asna benci sangad kat fateen.asna jeless sesangad dengan fateen.kesian fateen.asna kutuk-II fateen depan akuh , then akuh gtau lah kat fateen asna kutuk dia.asna ckp dia babi,pant**,te*** .then, bila fateen marah asna , asna tak nak ngaku ! sakai nyaa kau wahai manusia.sebelum kau pindah sekolah aku, semuanya okey jea. fateen takda musuh , sekolah tu tak kecoh pasal sir pelok kau tuh asna!! aku rasa kann , kau lebih baik duduk di hutan !kau tak habes-II sakitkan haty fateen,.bila lah kau nak stop dari menyakiti fateen.apa salah dia pun aku tak tahu :'(depan fateen kau tunjuk baik ,belakang .... grrrr...ttak tau nak ckp apa , okey lha aku dah malas nak mengutukk kau lagyy !nanty pahala masuk account kau,dosa masuk account aku . bye :))

rindu separuh matii :'(
Wednesday, September 26, 2012 | 5:23 PM | 0 Sweet Cupcake
hyee.. dah lame ken akuh tak updates blogg niy..hurmm , apaa perasaan korang kalau korang dah tak bolehh jumpa bf korang tahun depann .. macam tuu lerr perasaan akuh sekarang nii. sedihh sedihh sedihh :( 
even rumah dia tak jauh ngan rumah akuu aku tetapp rindu,. rasa macam nak nangis jeaa,,kenapa lahh masa cepat sangad berlalu .. sampai aku punn takk sedar yang sekarang niy dah habis examm,. sekajap lagi dah habis sekolahh ., then next year dah tak dapat nakk jumpa die lagy,, tahun depan dia sekolah meru ., nanty jumpa awekk lain then lupa akuu,, tapii harap-II dia tak macam tuu .., dia lahh manusia yang paling aku sayang .. dia takk playboy , dia comel , baik ,, . bagi aku dia perfect . mak aku pun suka bila aaku tunjuk gambar dia kat mak aku ,, first day aku kapel ngan dia , balik sekolahh aku terus bagi tau kat mak aku ,., dah setahun kot aku kapel ngan dia., setiap malamm , before aku tidurr aku selalu tenungg pixca dia lame-II . bila aku ngantuk baru aku tidurr.. okeeyy lha ,, sampai sini saja story aku ,, aku nak nangiss,, bye ..


\

gaduh lagy ~~
Wednesday, August 22, 2012 | 8:01 PM | 0 Sweet Cupcake

hye , tady aku ade bace satu blog niy , blog kawan aku .then aku bace satu story die citer pasal aku pulakk . yang tuu takpe lagi .aku rase macam nak tembak jyee die tu , die kutok aku pulak . haisshh saboo jew laa , walaupon haty aku tebakoo -,-' bile lah kau boleh stop kutok or perli aku , bkan aku sorang jyee .ramai lagy yang kene kutok ngan kau ! sakai punye manusia :p okey aku tanak tambah kan dosa , kang tak pasal-II pahala masuk dalam account kau cause aku kutok kaau . okey cerita tamat . bye !


best prenngg kita
Saturday, August 4, 2012 | 6:59 PM | 0 Sweet Cupcake

dia nit bestie aku nomboh satuu.okey , dia comel,cun,pandai, ken ken?die nie kecik jea. tapi dah 24 tahun . hehe ^^belom abis cakap lagy 24 tahun bahagi dua ,hehe.okey dia santik:) kitorang panggil dye tikus mondok .



ini pulak fateen najieha.dye niy hot gilaa kat sekolah .okey tak payah cakap dah tau die niy cun ken ken?dah ade relay okey ,  dia selalu buat aku tegelak macam orang gilaa di sekolah :) yang ni kami panggil iye kucing . miaw miaw :)

   yang kat atas tuh fareesya. 12 tahun tapi dah macam 14 tahun . dia omey ? memang puns . dulu diaa selalu kene buli ngan kitorang . tapi sekarang dia yang membuli kami semuaa. ahhhaha.dia dah ade relay.die tinggi macam galah tau? okey yang ini kami panggil musang ? pelikk? tak pon :p                                                 

                                                          

anis syahirah di atas sana . umor?12 tahun. cun? terlebih cun sudah , seriously aku jelly bila tengok muka dia yang omey tuh .relay?tak tau lha ade atau tidak . tapi muka omey macam nit takan takde relay ken? menipu sangad kalau takde . kitorang panggil diaa katak . bhahhahh.


okey , dah tengok dah bestie aku?cun ken?ohh mesty.,hehe. tapy aku tak cun macam dorang ,belacan betul ,hehe .tapi aku bersyukur juga sebab ade muka yang sempurna . ade mata, mulut , lidah,hidung,semua nya elok lagy :) kitorang semua ade nama panggilan , katak lah , tikos mondok lah , kucing lah , ape ape je lah . bahhaha. diorang panggil aku semut . kejam betul :)kat bawah ni ade gambar kami semua. 

 
semut dengan musang :)semut tuu pendek jyee kan kan?
     
semut bersama tikus mondok ..omey tak ?ramai cakap kitorang kembar.ahaha. BFF memey lha kembar ken ?
 
 iklan gigi?tak lah . ini katak dengan kucing. cun macam neelofa . ahahha. ramai jugak yang cakap diorang kembar .
 
snap-II kat sekolah . start dari baju hijau tu asna, wawa, musang , semut , and the last one tikus mondok. we are UPSR CANDIDATES :*
 
 

okey , sampai di sini saja lah tayangan gambar untuk anda semua .harap berjumpa lagi , bye , assalamualaikum :)